2020: Een wielerjaar om snel te vergeten voor Team ANARTO-SVK…

In juli schreven we het volgende bericht op onze homepagina:

De start van onze nieuwe wielerploeg (als opvolger van Team Cibel-Cebon) was veelbelovend met een ploegvoorstelling in februari 2020 vol ambitie en enkele mooie resultaten in de eerste koersen. Dat we ondertussen ingehaald werden door het Coronavirus is iedereen welbekend. Ons hele sociale leven werd overhoop gegooid en door de lockdown viel zowat alles stil.

Ondertussen kunnen we voorzichtig naar de toekomst kijken en hopen we samen met jullie dat het normale leven in het algemeen en de wielersport in het bijzonder langzaam kan hernemen. Gelukkig verkeerden fietsers in een wat bevoorrechte positie doordat ze hun geliefde sport nog redelijk konden beoefenen, behalve dan de wedstrijden. Onze renners hielden hun eigen conditie op peil en we hebben ook al enkele groepstrainingen achter de rug. Van zodra er groen licht (in augustus???) volgt voor de wedstrijden vliegen we er opnieuw in en kan u via onze website en FB pagina alle info en nieuws over de ploeg volgen. Onze ploegwagens zijn er alvast klaar voor…

Zorg nog goed voor uzelf en uw naasten en hopelijk tot binnenkort!

Onze renners konden helaas nog slechts enkele wedstrijden betwisten en voor de rest proberen om de conditie wat op peil te houden.

Ondertussen naderen we al het jaareinde en is het wielerseizoen afgelopen.

Tijd om het nieuwe seizoen 2021 voor te bereiden en daarmee zijn we volop bezig.
Nieuws hieromtrent volgt binnenkort!

HDB

Team Anarto-SVK is gestart!

anarto-team-2020-001xs

Welkom op de vernieuwde website Team Anarto-SVK!

Op 19/02/2020 werd de nieuwe ploeg Anarto-SVK voorgesteld aan de pers en genodigden in de thuishaven Belsele in sporthal de Klavers.
Moderator Niko De Muyter leidde de voorstelling in goede banen met interviews van Voorzitter Gaspard Van Peteghem, nieuwe sponsors Anarto en SVK en uiteraard de renners.

De ploeg gaat van start als wielerclub binnen Cycling Vlaanderen en zal vooral actief zijn in Vlaanderen en Wallonië.
Er zijn nu 8 namen bij de ploeg: Alexander Maes, Kenny Goossens, Stijn Buyl, Tim Poriau, Gauthier Ronsse en Jorre Debaele, aangevuld met de buitenlandse inbreng van Nederlander Jesper Westelinck en de Brit Charley Calvert. Uitbreiding naar 10 renners is nog voorzien.

Via deze website en onze nieuwe Facebookpagina (https://www.facebook.com/pg/Team-Anarto-SVK) kan men alle info en het meest recente nieuws over onze nieuwe ploeg volgen.

HDB