2017: een “grand-cru wielerjaar” voor Team Cibel Cebon!

 

ay5v3984

foto: Putte Kapellen 2017

Met de traditionele sluitingsprijs in Putte-Kapellen kwam er opnieuw een einde aan een wielerseizoen waar we met enige fierheid op terugblikken:

26 overwinningen met hoogtepunten in de Triptyque Ardennais, de Tour de Savoie Mont Blanc en de Ronde van Luik. Zeker niet te vergeten zijn de 2 provinciale titels tijdrijden voor Elite zC en de kers op de taart met de Belgische titel Elite zC voor Stijn.

Er dient aangestipt te worden (dixit onze ploegleider Gaspard) dat dit allemaal gerealiseerd werd met beperkte middelen (in vergelijking met andere teams), maar veel werd gecompenseerd door heel veel enthousiasme bij de omkadering en een schitterende sfeer bij de renners. Er was superveel vriendschap en samenwerking te merken en misschien ligt daar wel de sleutel van het succes dit voorbije seizoen. De tevreden reacties op verschillende momenten bij Dhr. De Witte, onze hoofdsponsor,  spraken boekdelen. Hem willen we, samen met de andere sponsors, bijzonder bedanken voor de steun.

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het volgende wielerjaar al volop gestart. Ook op onze website nemen we nu een pauze. We wensen iedereen die ons van nabij of van iets verder gevolgd heeft te bedanken voor jullie interesse in ons team en hopelijk mogen we elkaar opnieuw ontmoeten in 2018!

hdb