Nieuwsupdate februari-maart.

imgl0280(Foto: Gent-Staden)

Na de voorbereiding in het Zuiden van Frankrijk en de Ster van Bessèges waarin Jimmy Janssens zich liet opvallen met een mooi resultaat in de 3de en 5de rit (telkens een 12de plaats tussen de elite-renners) was de seizoenstart op Belgische bodem in Bottelare meteen een succes voor de Cibelrenners met winst voor Joeri Stallaert en 5 renners in de top 10.

Daarna werden enkele zware wedstrijden gereden met Gent-Staden en Kuurne-Brussel-Kuurne (26 feb), Le Samyn (1 maart), Brussel-Zepperen en Dwars door West-Vlaanderen (5 maart).

De mooiste resultaten noteerden we voor Gianni Marchand (6de in Gent-Staden en ondertussen ook 4de in Ingelmunster op 22 feb), Jan Reynaerts (20ste in Gent-Staden) en Brecht Ruyters (8ste in Brussel-Zepperen).

Maart wordt verder een drukke maand met Wanzele (8 maart), Omloop van het Waasland (12 maart), Nokere Koerse (15 maart), Handzame Classic profs (17 maart) en de Zuidkempense Pijl (19 maart). Einde maart volgen dan de Tour de Normandie, de Tour de Taiwan en de Triptyque des Monts et Chateaux.

Alvast heel wat wedstrijden om naar uit te kijken!

hdb