,

Ploegvoorstelling Team Cibel 2019 in thuishaven Belsele.

team-cibel-2019

Gisteravond werd voor Team Cibel de start gegeven van een nieuw seizoen tijdens de druk bijgewoonde ploegvoorstelling in de gezellige cafetaria van Sporthal De Klavers in Belsele. Het geheel werd gemodereerd door Niko De Muyter met interviews van de ploegleider Gaspard Van Peteghem en hoofdsponsor Achiel De Witte. Na een korte terugblik op een alweer succesvol voorbije seizoen 2018 werden de ambities voor 2019 kenbaar gemaakt. Gaspard Van Peteghem gelooft in de prima mix tussen jonge, beloftevolle renners die het team kwamen versterken, en de goede basis van ervaren renners die in de begeleiding en doorgroei van de jongeren een belangrijke steun kunnen betekenen. Hij maakte zich sterk dat het team in de breedte minstens even sterk zal zijn dan vorig seizoen, ondanks het vertrek van enkele goede renners.

Achiel de Witte legde de nadruk op het belang van de onderlinge samenwerking en het teamwork die ervoor moeten zorgen dat elk individueel renner boven zichzelf kan uitstijgen. Samen staan we sterk. Dit kwam ook tot uiting in de daaropvolgende interviews met de renners, waarin naast persoonlijke ambities het teamwork en de steun aan de ploeg, afhankelijk van het wedstrijdverloop, een belangrijke ondertoon vormden. Zo te horen aan de voorbereiding staat ons een mooi seizoen te wachten.

De talrijk aanwezige pers kreeg de kans foto’s te maken en interviews af te nemen van ploegleiding en renners. Het geheel werd afgesloten met een hapje en een drankje en er werd nagekaart tot in de late uurtjes…

Dit weekend starten onze renners met de 2 oefenkoersen in Izegem en Bottelare. De daaropvolgende weken staat een programma te wachten dat gelijk loopt aan vorig seizoen. Meer hierover in de kalender hiernaast en in het menu “kalender”, met alle wedstrijden tot eind juli reeds online!

We wensen de groep een fantastisch jaar toe, met veel sportieve successen en zo weinig mogelijk tegenslag. Team Cibel 2019: ga ervoor !!!

hdb